Вірусні страшилки 341 день тому Цитата('3286153','3286153','6','1306')">Повідомити про спам
Людина, яка користується інтернетом, рано чи пізно стикається з проблемою комп'ютерних вірусів. Втрачені файли, повна втрата працездатності ПК, необхідність переустановки ОС і навіть форматування жорсткого диску, "зникаючі гроші на рахунку" - ось неповний перелік наслідків зараження комп'ютера вірусами. Наявність антивіруса теж не завжди рятує, адже кожен з них має свої особливості і необхідно мати навички роботи з ними (постійно обновлювати бази, профілактично здійснювати перевірки усього ПК).
А які у вас були випадки зараження вірусами ПК, які це мало наслідки і яким чином ви вирішували цю проблему?
У мене не дуже великий досвід "війни" з вірусами, проте я знаю, яка це біда для користувачів-початківців, яким доводиться самотужки дігностувати наявність вірусів.
Яких правил ви дотримуєтеся для запобігання проникненню вірусів на ваш ПК? І щоб ви порадили робити іншим для налагодження стабільної роботи з інформацією?
Коментар: 0 Переглядів: 92
|